• Güzel bir akşam , evdeyim yalnızlığın tadını çıkarıyorum. Eksik bir şeyler var ama ne ? , Koltuğa uzandım internette gezinti yapıyorum. Aklıma gelen ilk şey internette yeni kişilerle sohbet etmek ve tanışmak oldu. Bu sıkıcı olan zamanı eğlenceli bir hale getirmek için yapılacak en doğru şey idi. Tercih edeceğim metin tabanlı bir sohbet odası olmalı idi. Beni çeken en büyük etken genel yani herkese acık konuşula bilmesi yada özel birebir konuşma yapılabilmesi.
    Sohbet odaları, benim gibi kullanıcıları bulacağım karşılıklı sohbet edebileceğim bana çok yakın insanlarla sosyal bir çevre oluşturacağım, kolay ulaşılabilir internet sayesinde ücretsiz kullanacağım herkese acık sanal internet ortamıdır. Günlük hayatın ve içinde yaşadığımız gerçekliğin üzerime yüklediği stres ve sıkıntıyı atmak, eğlenceli ve kahkaha dolu bir gece geçirmek için gayet akılcı bir seçenek. Zaten arkadaş bulma isteği, yaşadığımız şu dönemde neredeyse internet ortamına tamamen teslim olmuş gibi. Sosyal medya alışkanlığı, iletişim kurma ve diğer insanların hayatını acık bir şekilde takip edebilme imkânı hepsi mümkün. Sohbet odaları ise bunun metin tabanlı hale gelmiş bir çeşidi. Aslında benim nazarımda hepsinden daha eğlenceli, sadece sohbet ederek ve zaman geçirerek yeni insanları tanımak oldukça zevkli. Sohbet şeklinin de gerçeklikten uzak sadece eğlenmek ve gülmek amacı taşıyan kelimelerden oluşması çok ayrı bir güzellik. Sıkıntı ve stres atmak için bulunmaz bir ortam, yeni arkadaş bulmak ve sosyal bir çevre edinmek için eşsiz bir fırsat diyebilir.
    Bu akşam sohbet odalarında geçireceğim zaman yine keyifli olacağa benziyor. Size düşüncelerimi anlattım şimdi bir sohbet sitesi bulma zamanı ve yeni kişilerle chat yapmanın heyecanı bana kalıyor. Bunu demek için sizde internette çok fazla sayıda sohbet siteleri bulabilirsiniz, biraz gezinti yapmanız yeterli.